USL va depune două moţiuni simple: pe Sănătate la Camera Deputaţilor şi pe Agricultură la Senat

Parlamentarii USL vor depune, săptămâna viitoare, două moţiuni simple, pe Sănătate la Camera Deputaţilor şi pe Agricultură la Senat, a anunţat, luni, după şedinţa conducerii Uniunii, preşedintele PSD Victor Ponta.

43 afișări
Imaginea articolului USL va depune două moţiuni simple: pe Sănătate la Camera Deputaţilor şi pe Agricultură la Senat

USL va depune două moţiuni simple: pe Sănătate la Camera Deputaţilor şi pe Agricultură la Senat (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

"Am luat decizia politică, în conformitate cu propunerile făcute de colegi, pentru a se elabora şi introduce două moţiuni simple - pe Sănătate la Cameră, pe Agricultură la Senat", a precizat Ponta.

El a arătat că în moţiunea simplă pe Sănătate USL va critica şi va propune soluţii necesare referitoare la subfinanţarea din acest domeniu, la desfiinţarea spitalelor, la situaţia medicilor de familie, la compensarea medicamentelor.

Liderul PSD a arătat că moţiunea simplă pe Agricultură va critica faptul că România, în loc să îşi folosească potenţialul pe care îl are, poate fi afectată grav de criza alimentară.

"S-a dovedit că ministrul Tabără se află în Guvern cu un singur scop: acela de a promova interese comerciale, pecuniare, ale producătorilor de produse modificate genetic. E un motiv pentru care Tabără trebuie să părăsească funcţia de ministru şi să se întoarcă la afacerile cu produse modificate genetic", a spus Ponta.

El a arătat că în această săptămână grupurile comune PSD, PNL şi PC vor elabora cele două moţiuni simple, urmând ca acestea să fie depuse cel mai probabil săptămâna viitoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici