USR a făcut plângere la DNA împotriva Gabrielei Firea şi Daniel Florea. Motivul: conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan

  • Gabriela Firea şi Daniel Florea s-au ales cu denunţ penal, la DNA, după perturbarea conferinţei lui Nicuşor Dan
  • USR Sector 5 îi acuză pe cei doi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale
  • USR Sector 5: Firea, Florea şi prietenii lor sunt nervoşi pentru că e doar o chestiune de timp până pierd Bucureştiul. Tic Tac!
3272 afișări
Imaginea articolului USR a făcut plângere la DNA împotriva Gabrielei Firea şi Daniel Florea. Motivul: conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan
Gabriela Firea şi Daniel Florea, primarul Sectorului 5, s-au ales cu denunţ penal, la DNA, după episodul „Nicuşor Dan şi maşinile de gunoi”.
 
Ei sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale. USR o atenţionează pe Gabriela Firea că ceasul face „Tic Tac”, fiindcă va pierde Capitala curând.
 
”USR Sector 5 a înaintat Directiei Naţionale Anticorupţie un denunţ penal împotriva lui Daniel Florea şi a Gabrielei Firea, pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi de împiedicare a exercitării drepturilor electorale Deoarece comportamentul mizerabil este deja marcă înregistrată PSD, Daniel Florea a orchestrat perturbarea prin zgomot (claxoane, motoare ambalate) şi duşuri cu dezinfectant a participanţilor la conferinţa de presă susţinută de Firea, Florea şi prietenii lor sunt nervoşi pentru că e doar o chestiune de timp până pierd Bucureştiul. Tic Tac!”, se arată în mesajul postat pe Facebook, pe contul USR Sector 5.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici