USR nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu

USR anunţă că nu va vota joi Guvernul Marcel Ciolacu. Membrii formaţiunii au dus în Parlament, la şedinţa de învestire, „o roată a dezastrelor produse în ultima perioadă de PSD şi PNL la guvernare”.

98 afișări
Imaginea articolului USR nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu

USR nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu

Reprezentanţii USR susţin că, indiferent cum se rotesc PSD şi PNL în ministere, românii se confruntă tot cu scumpiri, facturi majorate, dobânzi uriaşe, „în timp ce clientela de partid se bucură de pensii speciale, funcţii publice plătite cu mii de euro pe lună, contracte pe blat”.

„Coaliţia dezastrelor s-a constituit, ziceau ei, pentru a rezolva crizele majore şi pentru a face reforme consistente. N-au făcut nicio reformă reală, ratând tot ce se putea rata, n-au rezolvat nicio criză, ba au mai reuşit să provoace greve în mai multe sectoare de activitate. (...) Pe plan politic, cele întâmplate recent sunt dovada că PNL poate guverna doar alături de PSD cu care împărtăşesc foamea eternă de bani şi funcţii”, a declarat deputatul USR Cristian Seidler.

USR nu va vota guvernul condus de Marcel Ciolacu, au transmis reprezentanţii formaţiunii.

Guvernul Ciolacu va fi votat, joi, în Parlament. Toţi miniştrii desemnaţi au primit miercuri avize favorabile în comisiile de specialitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
roata,
dezastrelor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici