USR-PLUS a reacţionat la decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan: Săptămâna trecută îl susţineau pe Chirica

USR-PLUS a transmis, joi, că susţinerea PNL pentru Nicuşor Dan la Primăria Capitalei este una pentru care se bucură, însă nu trec cu vederea faptul că tot PNL a anunţat, recent, susţinerea fostului social-democrat Mihai Chirica la Primăria Iaşi.

1823 afișări
Imaginea articolului USR-PLUS a reacţionat la decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan: Săptămâna trecută îl susţineau pe Chirica

USR-PLUS a reacţionat la decizia PNL de a-l susţine pe Nicuşor Dan: Săptămâna trecută îl susţineau pe Chirica

Alianţa USR-PLUS a transmis, într-un comunicat de presă, joi seara, că apreciază anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei, dar amintesc faptul că acelaşi PNL a anunţat săptămâna trecută susţinerea fostului social-democrat Mihai Chirica la Primăria Iaşi.

„Ne bucurăm că PNL a decis să susţină candidatul USR, pe domnul Nicuşor Dan, şi îi asigurăm pe toţi românii că avem echipe şi programe pentru a ne lupta cu administraţiile PSD în toate oraşele şi comunele din ţară. Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, precum şi echipele din jurul lor, sunt gata să-şi asume lupta peste tot în Bucureşti, în toate sectoarele. Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală nu doar calcule de oportunitate politică. Să fim sinceri, acelaşi PNL care a anunţat astăzi că-l susţine pe Nicuşor Dan – o susţinere firească din multe puncte de vedere – anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica”, a declarat deputatul USR Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al Alianţei USR PLUS.

Alianţa USR PLUS consideră că semnalul de la Bucureşti ar trebui urmat în toată ţara.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
usr,
plus,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici