USR, PMP şi FD au constituit Alianţa Dreapta Unită

Liderii Uniunii Salvaţi România, Partidului Mişcarea Populară şi partidului Forţa Dreptei au anunţat, luni, constituirea Alianţei Dreapta Unită. „Este un moment al speranţei pentru schimbare în România”, afirmă preşedintele USR, Cătălin Drulă.

364 afișări
Imaginea articolului USR, PMP şi FD au constituit Alianţa Dreapta Unită

„Este un moment special, un moment al speranţei pentru schimbare în România. Anunţăm azi, cele trei partide, USR, PMP şi Forţa Dreptei, Alianţa Dreapta Unită. Este alianţa care va înlătura acest regim al minciunii, sărăciei şi nedreptăţii de la putere în 2024. (...) Alternativa este aici, suntem noi”, spune Cătălin Drulă.

La rândul său, liderul PMP, Eugen Tomac, spune că „e o zi importantă pentru miliane români care aşteptau un mesaj de unitate”.

„Azi dăm semnalul unităţii prin Alianţa Dreapta Unită. Adevărata opoziţie este aici şi e pregătită pentru cele mai mari provocări pentru anul 2024. (...) Noi ştim că atunci când pui totul cu bună credinţă, din patriotism şi consturieşti un proiect politic bazat pe valori, pe competenţă, pe meritocraţie nu avem cum să nu reuşim. Alianţa Dreapta Unită anul viitor va câştiga alegerile europarlamentare, vom obţine un scor foarte bun la locale, vom veni în parlament cu cei mai mulţi parlamentari şi ne vom bate cu toată energia pentru a reuşi să ducem la Palatul Cotroceni un adevărat preşedinte de dreapta”, afirmă Tomac.

Ludovic Orban, preşedintele partidului Forţa Dreptei, spune că „astăzi speranţa renaşte în România”.

„Astăzi românii nu mai au de ales între două rele. Astăzi noi construim alături de ei soluţia cea bună”, încheie Orban.

Cele trei partide vor candida cu o listă comună de candidaţi la alegerile europarlamentare din iunie 2024. Primii opt candidaţi sunt, în ordinea listei: Dan Barna, Vlad Voiculescu, Eugen Tomac, Vlad Botoş, Cristina Prună, Violeta Alexandru, Radu Mihail, Corina Atanasiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici