Va fi prelungită starea de alertă? Anunţul premierului Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că Guvernul „cel mai probabil” va prelungi starea de alertă. O eventuală decizie în acest sens va fi luată în funcţie de evoluţia epidemiologică.

7473 afișări
Imaginea articolului Va fi prelungită starea de alertă? Anunţul premierului Orban

Va fi prelungită starea de alertă? Anunţul lui Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că Guvernul „cel mai probabil” va prelungi starea de alertă. O eventuală decizie în acest sens va fi luată în funcţie de evoluţia epidemiologică.

„Orice decizie de acest gen va ţine seama de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi, dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative, cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că vor fi analizate reluarea unor activităţi, dar că decizia va fi luată pe baza recomandărilor specialiştilor.

„Nu mai analizăm nicio restricţie şi nu ne dorim impunerea niciunei alte restricţii”, a adăugat premierul.

Executivul a prelungit starea de alertă, ultima oară, la mijlocul lunii iulie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
orban,
stare alertă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici