Văcăroiu: Am semnat moţiunea şi are toate şansele să treacă

Preşedintele Senatului Nicolae Văcăroiu a declarat, vineri, că la fel ca şi preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu, a semnat deja moţiunea de cenzură şi a apreciat că are toate şansele să treacă.

1 afișare
Imaginea articolului Văcăroiu: Am semnat moţiunea şi are toate şansele să treacă

Văcăroiu: Am semnat moţiunea şi are toate şansele să treacă

"Vreau să confirm că am semnat moţiunea de cenzură, la fel ca şi domnul Ion Iliescu, şi din punctul de vedere al PSD cred că aceasta are toate şansele să treacă", a afirmat Văcăroiu.

Preşedintele Senatului a arătat că, dacă se vorbeşte despre semne de întrebare legate de susţinerea moţiunii în Parlament, aceste semne de întrebare ar trebui să fie legate de votul parlamentarilor PD şi al independenţilor din PLD. "

"Pot să apară semne de întrebare legate de votul parlamentarilor PD şi PLD, pentru că moţiunea critică guvernarea de dreapta începută în anul 2004 şi ar însemna ca PD şi PLD să-şi critice proprii miniştri", a mai spus Văcăroiu.

Nicolae Văcăroiu a mai arătat că, "în toată această avalanşă de declaraţii şi contradeclaraţii", preocuparea sa este "găsirea unei formule de guvernare competente cu susţinere parlamentară", pentru că ţara trebuie să fie guvernată.

Văcăroiu a anunţat deja recent că dezbaterea moţiunii de cenzură va avea loc în data de 3 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici