Văcăroiu: PSD se confruntă cu dispute interne

Preşedintele Senatului, Nicolae Văcăroiu, a afirmat, miercuri, ca reacţie la declaraţiile lui Cristian Diaconescu, că „PSD se confruntă cu o problemă, aceste dispute interne", dar că membrii PSD vor găsi soluţii împreună.

1 afișare
Imaginea articolului Văcăroiu: PSD se confruntă cu dispute interne

Văcăroiu: PSD se confruntă cu dispute interne

Într-un interviu publicat de un cotidian central, Diaconescu afirmă că, în acest moment, PSD lasă propriului electorat impresia că este în derivă, când în defensivă, când face manevre de atac, uneori apelând la o tactică "aberantă şi inexplicabilă" chiar şi pentru liderii partidului. "Nu putem continua în această manieră", spune Cristian Diaconescu.

Întrebat cum comentează declaraţiile purtătorului de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, Nicolae Văcăroiu a declarat: „Cred că detaliile trebuie să îl întrebaţi pe domnia sa. Sigur că PSD-ul se confruntă cu o problemă, mă refer la aceste dispute interne, dar care sperăm să găsim tot împreună soluţii să le rezolvăm, pentru că ne fac mari deservicii, nu ne ajută cu nimic”.

Nicolae Văcăroiu a arătat că, în intervenţiile pe care le face în forul de conducere al partidului, mesajul pe care îl transmite este acela că „PSD trebuie să facă opoziţie cu adevărat”.

„Eu tot ceea ce îmi doresc, şi prin intervenţiile mele în Biroul Politic al partidului, nu fac altceva decât să vin cu elemente noi prin care să susţin că PSD-ul trebuie să fie în Opoziţie şi să facă cu adevărat opoziţie. Asta este ideea centrală, să îşi impună proiectele sociale, avem o serie de angajamente în teritoriu, iar bătălia pe care trebuie să o ducem este ca, fiind în opoziţie, să promovăm astfel de proiecte”, a arătat Văcăroiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici