Văcăroiu, surprins de nominalizarea lui Ungureanu la SIE

Preşedintele Senatului Nicolae Văcăroiu s-a declarat surprins, luni, de nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu pentru postul de director SIE, apreciind că ar fi fost mai utilă desemnarea pentru acest post a unuia dintre adjuncţii de la SIE.

1 afișare
Imaginea articolului Văcăroiu, surprins de nominalizarea lui Ungureanu la SIE

Văcăroiu, surprins de nominalizarea lui Ungureanu la SIE

„Am primit scrisoarea preşedintelui Traian Băsescu cu privire la desemnarea candidatului pentru postul de director SIE. Mâine sau poimâine vom face o şedinţă comună a celor două Birouri Permanente şi vom intra pe procedură”, a declarat Văcăroiu.

De asemenea, el a susţinut că, din punct de vedere personal, a fost o surpriză această propunere, „pentru că domnul Ungureanu este liberal”

„Există un singur handicap şi anume acela că nu are o pregătire în domeniu. Ar fi fost mai utilă probabil desemnarea unuia din adjuncţii de la SIE, pentru că este un serviciu cu un specific aparte şi presupune o cunoaştere exactă a atribuţiilor”, a adăugat vicepreşedintele PSD, menţionând că îi este greu să anticipeze care va fi rezultatul votului în Parlament.

Preşedintele Traian Băsescu a trimis, luni dimineaţă, preşedinţilor Camerelor Parlamentului propunerea de numire a lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de director al SIE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici