Vadim a apostrofat, la un miting electoral, susţinători ai lui Gigi Becali

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, i-a apostrofat pe susţinătorii lui Gigi Becali care, la o manifestare electorală, la care acesta din urmă nu a fost prezent, au început să scandeze numele liderului PNG, întrebându-i dacă fac "miting separatist".

15 afișări
Imaginea articolului Vadim a apostrofat, la un miting electoral, susţinători ai lui Gigi Becali

Vadim a apostrofat, la un miting electoral, susţinători ai lui Gigi Becali

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a participat, miercuri după-amiază, la un miting electoral care a avut loc în sala de cinema din centrul municipiului Ploieşti, miting la care era anunţată şi participarea liderului PNG, George Becali, care însă nu a fost prezent.

În momentul în care în sala de cinema a intrat Vadim Tudor însoţit de staff-ul său, unii dintre cei prezenţi în sală au început să scandeze numele lui Gigi Becali.

"Aşa nu-l ajutaţi deloc pe Gigi Becali. Faceţi miting separatist? Să vă fie ruşine! Ar trebui să plec dacă m-aş pune la mintea voastră!" le-a spus Vadim Tudor susţinătorilor lui Becali.

După ce aceştia au încetat să mai scandeze numele liderului PNG, preşedintele PRM şi-a început discursul arătând că George Becali nu a putut veni la mitingul de la Ploieşti, deşi şi-a anunţat prezenţa, întrucât a fost reţinut de poliţie. Vadim Tudor a afirmat că preşedintele Traian Băsescu este "vinovat" pentru ceea ce i se întâmplă lui Gigi Becali.

"Băsescu e vinovat. El, Gigi, nu poate să spună, pentru că acum e ţinut în lanţuri. Dar eu pot să spun", a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

Într-o conferinţă de presă, susţinută în faţa celor câteva sute de susţinători prezenţi la mitingul de la Ploieşti, preşedintele PRM a afirmat că are informaţii potrivit cărora alegerile europarlamentare vor fi fraudate electronic.

Corneliu Vadim Tudor deschide lista PRM pentru alegerile europarlamentare, locul al doilea fiind ocupat de Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici