Vadim Tudor l-a vizitat pe Gigi Becali în arest

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor l-a vizitat, luni, la arestul Direcţiei Cercetări Penale, pe Gigi Becali, declarând la ieşire că acesta are un moral bun şi menţionând că i-a dus finanţatorului Stelei câteva ouă încondeiate precum şi o serie de cărţi.

64 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor l-a vizitat pe Gigi Becali în arest

Vadim Tudor l-a vizitat pe Gigi Becali

Vadim Tudor a spus la ieşirea din arestul unde se află Becali că zeci de oameni l-au oprit pe stradă şi i-au cerut să nu îl "lase" pe Gigi Becali, iar ca o primă măsură luată, finanţatorul Stelei a fost inclus pe lista electorală a PRM pentru Parlamentul European.

Liderul PRM a spus că Becali o să intre în PE şi aşteaptă atunci să vadă "ce îi va mai face preşedintele Traian Băsescu" liderului PNG.

El a menţionat că i-a adus lui Becali ouă încondeiate şi, de asemenea, câteva cărţi, printre care romane ale lui Eugen Barbu şi câteva volume semnate de Corneliu Vadim Tudor.

Becali a fost reţinut de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal.

Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept. Parchetul Capitalei, care a cerut arestarea acestora, susţinea, în motivarea solicitării de arestare preventivă pericolul pentru ordinea publică pe care îl reprezintă acuzaţii, considerând că "s-au erijat în organe de aplicare a legii".

Aceştia sunt acuzaţi că, în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, au prins şi sechestrat trei bărbaţi care îi furaseră maşina omului de afaceri Gigi Becali.

Liderul PRM CV Tudor a declarat, vineri, că va merge să-l viziteze pe George Becali în închisoare atunci când finanţatorul echipei de fotbal Steaua va fi "disponibil", dar nu înainte de Paşte, şi că îi va duce "nişte cărţi frumoase" şi almanahuri.

PRM a depus, săptămâna trecută, la BEC, listele pentru PE, pe primul loc aflându-se CV Tudor, urmat de Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici