Vadim Tudor: Poziţia mea faţă de cererea PC pentru funcţiile din Senat este că sunt nişte imbecili

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, luni, că solicitarea PC de denunţare a acordului încheiat cu partidul său şi de a primi funcţia de vicepreşedinte al Senatului "este un demers ridicol", iar conservatorii "sunt nişte imbecili".

16 afișări
Imaginea articolului Vadim Tudor: Poziţia mea faţă de cererea PC pentru funcţiile din Senat este că sunt nişte imbecili

Vadim Tudor: Poziţia mea faţă de cererea PC pentru funcţiile din Senat este că sunt nişte imbecili (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează solicitarea Partidului Conservator către Biroul permanent al Senatului, prin care doreşte funcţia de vicepreşedinte şi denunţarea acordului încheiat în 2004 cu PRM, Corneliu Vadim Tudor a răspuns: "Nu are nicio şansă. Îmi pare rău pentru ei, dar nu sunt realişti. Se vede că ei niciodată nu au intrat pe picioare proprii în Parlament. Noi avem un protocol scris, care a fost aprobat de Biroul permanent şi are valoare de nou algoritm".

Liderul PRM a arătat că îi este "îndiferent" ceea ce cere PC, mai ales că în perioada 2000-2004 a dat funcţia de vicepreşedinte al Senatului lui Gheorghe Buzatu şi a pierdut funcţia de preşedinte al României, prin "frauda teribilă din decembrie 2004".

El a ţinut să menţioneze că demersul PC este "ridicol şi inutil".

Vadim Tudor a mai spus că acordul încheiat între PRM şi PC nu poate fi anulat, întrucât "acest lucru trebuie făcut cu acordul ambelor părţi".

"Poziţia mea este că ei sunt nişte imbecili", a mai spus preşedintele PRM.

PC a cerut, luni, Biroului Permanent al Senatului, ca funcţia de vicepreşedinte al Senatului, ocupată în prezent de liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, să fie deţinută în această sesiune parlamentară de Corneliu Pascu, denunţând, astfel, înţelegerea pe care o avea cu PRM.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici