Val de reacţii, după plimbarea Vioricăi Dăncilă cu bicicleta pe centura Bacău. Internauţii au „încins” reţelele de socializare - GALERIE FOTO

Premierul demis Viorica Dăncilă nu a scăpat de umorul internauţilor, după plimbarea pe bicicletă de sâmbătă, de la inaugurarea Centurii Bacău. Pe reţelele de socializare au apărut imagini modificate cu Viorica Dăncilă pe bicicletă, în diferite ipostaze, precum angajat al unui serviciu de curierat.

13021 afișări
Imaginea articolului Val de reacţii, după plimbarea Vioricăi Dăncilă cu bicicleta pe centura Bacău. Internauţii au „încins” reţelele de socializare - GALERIE FOTO

Glumele internauţilor, după plimbarea Vioricăi Dăncilă cu bicicleta pe centura Bacău

Liderul PSD Viorica Dăncilă a participat, sâmbătă, la inaugurarea Centurii Bacău, primii kilometri de autostradă din Moldova. Liderul PSD a mers pe bicicletă, alături de secretarul general al partidului Mihai Fifor şi ceilalţi constructori.

După eveniment, pe reţelele de socializare au început să apară glumele internauţilor, care au făcut-o pe Dăncilă inclusiv angajat al unui serviciu de curierat.

Un alt internaut a adăugat la o fotografie cu Viorica Dăncilă pe bicicletă, în mod ironic, citatul „Bicicleta este foarte bine din punct de vedere al mediului-Viorica Dăncilă”.

Şi deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a reacţionat, comparându-l pe liderul PSD cu „un punkist pe Harley”: „O femeie pe bicicletă care pare un punkist pe Harley. Numai PSD putea face asta”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici