Valeriu Zgonea, noul preşedinte al ANCOM

  • Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost ales de parlamentari în funcţia de preşedinte al ANCOM.
  • Pentru au votat 270 de parlamentari, iar contra au fost 33 de deputaţi şi senatori.
533 afișări
Imaginea articolului Valeriu Zgonea, noul preşedinte al ANCOM

„Domnul Zgonea nu are vechimea necesară în domeniul telecomunicaţiilor, nu are niciun fel de vechime în acest domeniu, cu atât mai puţin o vechime minimă de cinci ani. (...) este nevoie de un om cu studii şi experienţă în acest domeniu.Dl. Zgonea nu ar trebui să se regăsească pe buletinele de vot. Este evident un politruc care va păstra şi va accentua caracterul de sinecură al ANCOM, care ţoi în prezent este o afacere de familie”, spunea în timpul dezbaterilor deputatul AUR Ilie Coleşa.

Replica a venit de la liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

„Să spui despre un om care a fost patru mandate parflamentar, deputat, a fost preşedintele Camerei Deputaţilor, să spui că activitatea de patru mandate e inexistentă şi nu-ţi conferă pregătirea conferită pentru un domeniu înseamnă că recunoşti stai în Parlament degeaba şi că deşi eşti aici nu te pricepi la nimic. Valeriu Zgonea are cursuri internaţionale în diplomaţie cibernetică şi infrasctructuri critice. Are toate atuurile pentrui a ocupa această funcţie, dar şi orice altă funcţie în statul român”, menţiona Simonis.

La ANCOM lucrează şi soţia lui Valeriu Zgonea, Laura Zgonea, în funcţia de secretar general.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici