Vanghelie a acordat, la Washington, un interviu agenţiei de presă Associated Press

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a acordat, joi, la Washington, un interviu agenţiei americane de presă Associated Press (AP), el având, totodată, pe parcursul zilei, o întâlnire cu congresmanul Robert Aderholt, precum şi o serie de întrevederi cu oficiali de la Departamentul de Dezvoltare.

18 afișări
Imaginea articolului Vanghelie a acordat, la Washington, un interviu agenţiei de presă Associated Press

Vanghelie a acordat, la Washington, un interviu agenţiei de presă Associated Press

Potrivit unui comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX, primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, şi delegaţia care îl însoţeşte în vizită în SUA au avut, joi, o întâlnire cu ambasadorul Kurt Volker, directorul Centrului pentru Relaţii Transatlantice din cadrul Academiei de Studii Internaţionale "Johns Hopkins" (SAIS).

Totodată, primarul Vanghelie s-a întâlnit şi cu Marge Turner, vicepreşedintele Departamentului de Dezvoltare, Chas Cadwell, directorul Centrului pentru Dezvoltare Internaţională şi Guvernare, şi Rolf Pendall, directorul Centrului pentru Dezvoltare Urbană şi Comunitară din cadrul Institutului Urban.

Marian Vanghelie i-a acordat şi un interviu reporterului Associated Press, Desmond Butler, se mai arată în comunicatul citat.

Totodată, delegaţia condusă de Marian Vanghelie s-a întâlnit, joi, cu Karen Tramontano, preşedinte, şi Caleb Shreve, director executiv al Organizaţiei Global Fairness Initiative, dar şi cu Ken Dodd, vicepreşedintele ACS Transportation Solutions.

Marian Vanghelie s-a mai întâlnit şi cu Elizabeth Shuler, secretar-trezorier al AFL-CIO, (Federaţia Americană a Muncii şi Congresul Organizaţiilor Industriale), ziua de joi încheindu-se, potrivit comunicatului menţionat, cu întrevederea cu congresmanul Robert Aderholt.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici