Vanghelie: Am cerut 30-37 delegaţi de fiecare sector, adunaţi şi vedeţi că dă 124-125

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, la Consiliul organizaţiei din Capitală, că a solicitat în CExN câte 30-37 de delegaţi pentru fiecare organizaţie de sector, ceea ce, însumat ar corespunde, potrivit acestuia, unui număr de 124-125 de delegaţi pentru toată filiala.

20 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Am cerut 30-37 delegaţi de fiecare sector, adunaţi şi vedeţi că dă 124-125

Vanghelie: Am cerut 30-37 delegaţi de fiecare sector, adunaţi şi vedeţi că dă 124-125 (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vanghelie a făcut referire la numărul mare de delegaţi pe care PSD Bucureşti, PSD Ilfov şi PSD Giurgiu, toate trei coordonate de el, le vor trimite la Congresul extraordinar din 20 februarie.

"Eu am cerut pentru fiecare sector cam jumătate din câte a obţinut fiecare judeţ care a câştigat alegerile. Puteam să cer şi mai mult, că un sector face mai mult de un judeţ. Am cerut câte 30-37 de delegaţi de fiecare sector şi dacă faceţi un calcul vedeţi că dă cam 124-124 de delegaţi", a afirmat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici