Vanghelie: Cred că Băsescu mai aşteaptă ca românii să îi spună că o vor pe Elena Udrea premier

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, la Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti, că Traian Băsescu a provocat şi o criză sentimentală şi mai aşteaptă ca românii să îi spună că o doresc pe Elena Udrea prim-ministru.

26 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Cred că Băsescu mai aşteaptă ca românii să îi spună că o vor pe Elena Udrea premier

Vanghelie: Cred că Băsescu mai aşteaptă ca românii să îi spună că o vor pe Elena Udrea premier (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Vanghelie a lansat, în discursul ţinut la conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti, mai multe atacuri la adresa preşedintelui Traian Băsescu şi a unor miniştri PDL, printre care şi Elena Udrea.

El a acuzat PDL şi pe preşedintele Băsescu că ar fi încercat provocarea unei crize politice în mai multe etape: "Au încercat cu asumarea şi nu au putut, au încercat cu referendumul şi nu au putut. Au încercat acum cu Nica şi tot nu au reuşit. Încă mai caută soluţii, dar Traian Băsescu este problema crizei".

Vanghelie a spus că el crede că Traian Băsescu ar trebui să fugă în Guatemala.

"A crezut că îi va merge la infinit, a crezut că a păcălit PSD, a crezut că a păcălit PNL, a crezut că a desfiinţat PNŢCD, dar nu poate desfiinţa toţi românii şi toată România", a adăugat el.

Vanghelie a menţionat scandalurile în care au fost impicaţi şeful statului sau membri ai familiei acestuia.

"Să spunem românilor cum a dat Băsescu cele 20 de hectare lui Puiu Popoviciu, cum şi-a dat singur repartiţie pentru casa din Mihăileanu, să spunem cum fratele lui cultiva piersici şi în acelaşi timp vindea energie ieftină", a spus Vanghelie.

El a afirmat că pe "o fetiţă" care a ajuns ministru ar fi vrut preşedintele Băsescu "să o facă şi prim-ministru, dar s-a încurcat un pic".

"Fetiţa asta a luat bani de la RAAPPS după 15 ani, a făcut afaceri şi cu statul, a reuşit să ia şi concesiuni în zone importante de la administraţia Capitalei, a reuşit să ia şi parcările Dali, a reuşit să obţină şi un credit foarte ieftin de la BRD, a reuşit să facă şi o rambursare...., o scadenţare, deci este capabilă. Deci noi trebuie să ne uităm în ochii lui Traian Băsescu şi să îi spunem că o vrem pe Elena Udrea prim-ministru. Cred că asta mai aşteaptă preşedintele să îi spună românii", a mai declarat Vanghelie.

Vanghelie: Când vom avea reprezentanţi în fiecare bloc şi stradă, PSD va câştiga alegerile 20 de ani

Marian Vanghelie, a mai declarat că PSD trebuie să se apropie de oameni, iar în momentul în care va avea reprezentanţi în fiecare stradă şi fiecare bloc, atunci va câştiga alegerile pentru 20 de ani.

Vanghelie a spus că nimeni în Bucureşti "nu mai are încredere în niciun partid politic".

El a continuat spunând că, din acest motiv, PSD Bucureşti trebuie să se apropie de oameni.

"Încercăm să avem reprezentanţi în fiecare bloc, în fiecare stradă. Dacă vom şti pe fiecare stradă, în fiecare bloc, ceea ce se întâmplă, dacă oamenii vor şti că se pot duce la preşedintele de asociaţie, la deputatul nostru de Bucureşti, la ministrul nostru, când acest lucru va fi adevărat, vă spun că PSD va câştiga sigur alegerile timp de 20 de ani", a adăugat el.

Conferinţa extraordinară a PSD Bucureşti va stabili delegaţii filialei pentru Congresul PSD de vineri, dedicat lansării lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici