Vanghelie: Dacă interesul de a câştiga Bucureştiul mi-o va cere, voi renunţa

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, că, dacă interesul de a câştiga Primăria Bucureştiului o va cere, va renunţa la candidatura pentru primărie, însă a precizat că nu negociază cu nimeni, pentru că el este cel care pune condiţii.

13 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Dacă interesul de a câştiga Bucureştiul mi-o va cere, voi renunţa

Vanghelie: Dacă interesul de a câştiga Bucureştiul mi-o va cere, voi renunţa

Vanghelie a declarat, după ce liderii PSD au decis, potrivit unor surse, să îl propună pe Miron Mitrea drept candidat la Primăria Capitalei, că la Comitetul Executiv de vineri tot el se va prezenta drept candidat.

"De principiu tot eu vin la CEx, eu sunt susţinut de organizaţie. Dacă interesul de a câştiga Bucureştiul mi-o va cere, voi renunţa", a spus el.

Întrebat despre eventualele condiţii care au dus la desemnarea lui Mitrea drept candidat la Primăria Bucureştiului şi despre o eventuală ofertă care i s-ar fi făcut pentru a renunţa la candidatură, Vanghelie a afirmat: "Mie nu mi se oferă nimic. Eu ofer. Sunt mai mulţi candidaţi. Eu nu negociez cu nimeni, nici cu Miron Mitrea, nici cu Mircea Geoană, nici cu Ion Iliescu. Eu le pun condiţii, nu ei mie".

Coordonatorul de campanie al PSD Miron Mitrea va fi candidatul partidului la Primăria Capitalei, anunţul oficial urmând a fi făcut joi sau vineri, au declarat pentru MEDIAFAX surse din partid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici