Vanghelie: M-am uitat pe declaraţia de avere a lui Ruşanu şi m-am speriat

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, l-a atacat dur, luni, la Deva, pe deputatul PNL Dan Radu Ruşanu, spunând că acesta şi-a dobândit în mod ilegal "fabuloasa avere", în replică Ruşanu recomandându-i lui Vanghelie să se certe cu preşedintele Traian Băsescu.

2 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: M-am uitat pe declaraţia de avere a lui Ruşanu şi m-am speriat

Vanghelie: M-am uitat pe declaraţia de avere a lui Ruşanu şi m-am speriat

“M-am uitat pe declaraţia de avere a lui Dan Radu Ruşanu şi m-am speriat. Are 300 de hectare de pământ, achiziţii imobiliare de 10 milioane de lei, Hotelul Sinaia Intenational şi alte lucruri. Este vorba de 60 de milioane de dolari. Discutăm despre un om care se ascunde în spatele acestui orăşel Deva şi a judeţului Hunedoara şi-şi permite să facă atât de aici cât şi din poziţiile pe care le-a avut ca secretar de stat sau director la Eximbank o serie de ilegalităţi şi să ajungă la această avere. Şi nimeni nu îi spune nimic”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Marian Vanghelie, citat de corespondentul MEDIAFAX.

Vanghelie spune că îl are în "vizor" şi pe primarului liberal al Devei, Mircia Muntean.

“Ruşanu susţine un primar corupt, mă refer la cel din Deva, şi consideră că pot sta liniştiţi şi nimeni să nu le spună nimic. Nu vom lăsa lucrurile aşa. Împreună cu conducerea PSD din Hunedoara am luat hotărârea să scoatem la suprafaţă aceste ilegalităţi“, a spus Vanghelie.

De asemenea, el a adăugat că mai are în vedere încă un hunedorean, pe fostul ministrul al Muncii, Gheorghe Barbu, membru marcant al PD, pe care îl bănuişte că are “interese comune“ cu Ruşanu.

“Vom discuta şi despre ilegalităţile fostului ministru al Muncii Gheorghe Barbu, care la un moment dat i-a sprijinit şi el pe Muntean şi Ruşanu. S-au mai şi certat, dar atunci când interesele le-au spus că trebuie să stea împreună au stat la masa discuţiilor“, a mai adăugat primarul sectorului 5 al Capitalei.

Contactat de MEDIAFAX, vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu a declarat că nu are de gând să se certe cu Marian Vanghelie prin intermediul declaraţiilor publice, sugerându-i, totodată, acestuia să se certe cu preşedintele Traian Băsescu.

„Cu Vanghelie mă cert eu? Doamne fereşte! Îi sugerez să se certe mai degrabă cu preşedintele Traian Băsescu”, a declarat Ruşanu, în replică la atacurile liderului social-democrat.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici