Vanghelie: Neţoiu este PSD-ist cum sunt eu dalmaţian

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, marţi, la Senat, că vicepreşedintele PSD Ilfov, Gigi Neţoiu "avea foarte multe probleme şi a fost adus cu bani la Ilfov de Gabriel Oprea", adăugând că "acesta este pesedist cum este el dalmaţian".

18 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Neţoiu este PSD-ist cum sunt eu dalmaţian

Vanghelie: Neţoiu este PSD-ist cum sunt eu dalmaţian

"Vorbim de crimă organizată şi ne uităm la domnul Neţoiu, care avea foarte multe probleme şi a fost adus pe bani, la Ilfov, de Gabriel Oprea. Neţoiu este PSD-ist cum sunt eu dalmaţian", a spus Vanghelie.

Liderul PSD Bucureşti a apreciat că Gigi Neţoiu "ar trebui să-şi vadă de dosarele pe care le are în instanţă", "de vinul pe care îl vinde fără acte" şi de problemele lui în justiţie, şi nu să aducă "galaria de la Dinamo" să protesteze la sediul partidului.

Câteva sute de membri ai filialei Ilfov a PSD au protestat, marţi, în faţa sediului central al partidului, faţă de decizia conducerii de retragere a sprijinului politic ministrului de Interne, Gabriel Oprea.

Vicepreşedintele PSD Ilfov, Gheorghe Neţoiu, a declarat că nu este "o acţiune de forţă" ci una de solidaritate cu Gabriel Oprea, care a ajuns ministru "pe meritul lui".

Citeşte şi:

Susţinătorii lui Oprea din PSD Ilfov au încheiat protestul

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici