Vanghelie: Nu îl simpatizez pe Becali dar îi acord sprijin politic şi uman

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, miercuri, că nu îl simpatizează pe Gigi Becali, întrucât îl consideră "un tip haotic", dar a precizat că nu este de acord cu ce i s-a întâmplat şi a arătat că îi acordă spijin politic şi uman.

24 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Nu îl simpatizez pe Becali dar îi acord sprijin politic şi uman

Vanghelie: Nu îl simpatizez pe Becali dar îi acord sprijin politic şi uman

"Din punctul meu de vedere, nu am să-l simpatizez niciodată pe Becali, pentru că am senzaţia că este un tip haotic. Dar din punct de vedere uman pot să spun că sunt alături de el şi sunt împotriva a tot ce i s-a întâmplat şi, dacă e să-i acordăm spijinul într-o formă normală şi legală, am să i-l acord atât din punct de vedere politic, cât şi din punct de vedere uman", a spus Vanghelie.

El a precizat că nu este normal ce i s-a întâmplat lui Becali şi a arătat că acest fapt reprezintă un precedent periculos creat de preşedintele Traian Băsescu.

"Nu îl simpatizez pe Becali, dar nu este normal ce i s-a întâmplat. Şi trebuie să avem cu toţii pe viitor o viziune exactă, pentru că lucrurile astea nu sunt stabile şi nu dau bine nici afară, nici în interior. Iar nimeni nu poate să creadă – hai, poate că a greşit Becali pe formula cum a pus-o în practică – dar nu cred că trebuie să venim cu 30 de inşi acasă şi nu cred că trebuie să speriem familia şi nu cred că trebuie să creăm un precedent periculos", a subliniat Vanghelie.

"Este un precedent pe care l-a creat preşedintele Traian Băsescu şi, ca atare, asta e linia pe care o duce pentru România, atât în interior, cât şi pentru exterior", a conchis preşedintele PSD Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici