Vanghelie: Oprea a greşit pentru că s-a sfătuit cu alte persoane decât cele de la partid

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat, sâmbătă, la Realitatea TV, că ministrul de Interne Gabriel Oprea a greşit întrucât "s-a sfătuit cu alte persoane decât cele cu care trebuia să se sfătuiască la partid" pentru numirea secretarilor de stat.

11 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Oprea a greşit pentru că s-a sfătuit cu alte persoane decât cele de la partid

Vanghelie: Oprea a greşit pentru că s-a sfătuit cu alte persoane decât cele de la partid (Imagine: Mediafax Foto)

Vanghelie a susţinut că Oprea a vorbit şi cu "colegi de la PDL".

El a declarat că ministrul de Interne ar fi trebuit să discute numirile pentru posturile de secretar de stat cu Liviu Dragnea, care este coordonator politic al miniştrilor PSD din cadrul Cabinetului Boc.

Marian Vanghelie l-a susţinut pentru funcţia de ministru de Interne, pe Cătălin Voicu.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că propunerile de secretari de stat la MAI, anunţate de către ministrul Gabriel Oprea, nu au girul partidului şi că Virgil Ardelean, numit la DGIPI, nu a figurat pe lista PSD.

Geoană a spus că ministrul de Interne Gabriel Oprea a acţionat unilateral şi în afara disciplinei de partid prin numirile făcute la MAI, inclusiv cea a lui Virgil Ardelean, el precizând BPN se reuneşte luni pentru decizii disciplinare în acest caz.

Citeşte şi:

Geoană: Oprea a acţionat unilateral la numirea lui Ardelean, BPN va lua măsuri disciplinar

Oprea: Profesionalismul lui Virgil Ardelean nu a fost pus niciodată la îndoială

Dragnea: Boc a greşit acceptând propunerile lui Oprea

Rus: Ardelean este competent şi competitiv

Ponta: Susţin în totalitate deciziile de până acum ale colegilor PSD din Guvern

Boc a semnat decizia pentru numirea lui Ardelean la conducerea DGIPI


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici