Vanghelie: Videanu pregăteşte un tun imobiliar în cazul privatizării Splai

Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă, că primarul general al Capitalei, Adriean Videanu, pregăteşte "un tun imobiliar" în cazul Splai SA, urmând să participe indirect, prin intermediul unei societăţi, la licitaţia cu strigare pentru vânzarea firmei.

1 afișare
Imaginea articolului Vanghelie: Videanu pregăteşte un tun imobiliar în cazul privatizării Splai

Vanghelie: Videanu pregăteşte un tun imobiliar în cazul privatizării Splai

Vanghelie a arătat că licitaţia pentru privatizarea firmei va avea loc marţi, cu zece participanţi.

Potrivit lui Vanghelie, Splai SA, societate de stat, deţine 54.000 de metri pătraţi de teren la numerele 162 - 255 pe Splaiul Unirii, pentru care, însă, nu i-a fost eliberat titlul de proprietate de către Primăria Capitalei.

Potrivit preşedintelui PSD Bucureşti, terenul respectiv valorează circa 100 de milioane de euro.

Vanghelie a susţinut că, marţi, la licitaţie, nu se va privatiza, de fapt, societatea Splai, ci se va prelua un drept litigios asupra terenului în cauză, întrucât nu există un titlu de proprietate.

Vanghelie a arătat că, la licitaţia de marţi, Adriean Videanu va participa indirect, printr-o societate, pe care liderul PSD Bucureşti nu a dorit să o nominalizeze.

Societatea în spatele căreia se va afla Videanu va câştiga licitaţia, întrucât este singura care îşi va permite să liciteze cel mai mult, ştiind că pentru dreptul litigios respectiv se va judeca cu Primăria Capitalei, adică tot cu primarul Adriean Videanu, a spus Vanghelie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici