Vanghelie: Vom propune un ministru care să reprezinte PSD

Liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat, luni, că în locul lui Gabriel Oprea va fi propus un ministru de Interne care să reprezinte partidul, nu o organizaţie, precizând că a fost anunţat de Cătălin Voicu - pe care el îl susţinuse iniţial pentru MI - că nu vrea să candideze la acest post.

21 afișări
Imaginea articolului Vanghelie: Vom propune un ministru care să reprezinte PSD

Vanghelie: Vom propune un ministru care să reprezinte PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Vanghelie a spus că senatorul Cătălin Voicu i-a transmis că nu doreşte să mai candideze pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, pentru a nu intra în conflictul generat de numirile făcute de Gabriel Oprea.

"Ne vom gândi la un candidat (pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor, n.r.). Cătălin Voicu, tocmai pentru că a ieşit din această dispută, a venit la mine şi a spus că nu vrea să mai candideze, să nu intre în acest conflict", a spus Vanghelie.

"Am spus şi ieri (duminică, n.r.) în presă acest lucru, ca să pot să-mi permit să am un punct de vedere aici (în cadrul BPN unde i s-a retras spijinul politic lui Gabriel Oprea, n.r.), ca să nu se creadă că am vreun anumit interes", a subliniat Vanghelie.

Liderul PSD Bucureşti a arătat, totodată, că lucrările BPN în care i s-a retras spijinul politic lui Gabriel Oprea au fost conduse de preşedintele Mircea Geoană, fiind dat un semnal foarte clar din partea PSD.

"Mircea Geoană a fost cel care a condus lucrările şi ăsta cred că e un lucru foarte bun, pentru că este un mesaj foarte clar din partea partidului", a spus Vanghelie.

Conducerea PSD a decis cu o largă majoritate retragerea sprijinului politic ministrului de Interne Gabriel Oprea, urmând să facă o nouă propunere pentru acest post, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, liderul partidului, Mircea Geoană, care a anunţat şi propunerea de excludere a lui Oprea din PSD.

Citeşte şi:

PSD retrage sprijinul politic ministrului Oprea

Năstase: Un test al lui Băsescu în relaţia cu PSD

Ponta şi Sârbu s-au abţinut la retragerea sprijinului lui Oprea

Mai mulţi lideri ai PSD îl creditează pe Dragnea drept succesor al lui Oprea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici