Variante de lucru pentru Guvern: Corlăţean la Externe, Stroe la Administraţie, Duşa la Interne, Marga ambasador în Germania

USL ia în calcul mai multe schimbări la ministere mari, un scenariu posibil fiind numirea lui Titus Corlăţean la Externe, a lui Radu Stroe la Administraţie, a lui Mircea Duşa la Interne, Justiţia urmând să fie preluată de PNL sau de un tehnocrat, iar Andrei Marga să devină ambasador în Germania.

2018 afișări
Imaginea articolului Variante de lucru pentru Guvern: Corlăţean la Externe, Stroe la Administraţie, Duşa la Interne, Marga ambasador în Germania

Variante de lucru pentru Guvern: Corlăţean la Externe, Stroe la Administraţie, Duşa la Interne, Marga ambasador în Germania (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că un scenariu posibil, în actualul context, luat în calcul în USL, este remanierea mai multor miniştri.

Astfel, Titus Corlăţean, actual ministru al Justiţiei, ar putea prelua şefia Ministerului de Externe, Andrei Marga urmând să devină ambasador în Germania.

De asemenea, Radu Stroe ar putea deveni şef la Administraţie, iar Mircea Duşa ar putea prelua portofoliul Internelor.

Justiţia ar urma să revină unui liberal, sau să fie preluată de un tehnocrat din afara partidului, cel mai probabil de un avocat, au menţionat sursele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici