Vasile Blaga îl invită pe Cristian Preda să-şi exprime opiniile în BPN

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referindu-se la comentariile din ultima săptămână ale europarlamentarului Cristian Preda despre reforma din partid, că acesta este invitat să îşi spună punctul de vedere în forul numărul unu al partidului, Biroul Permanent Naţional.

11 afișări
Imaginea articolului Vasile Blaga îl invită pe Cristian Preda să-şi exprime opiniile în BPN

Secretarul general al PDL, Vasile Blaga (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"Avem BPN. Toate lucrurile trebuie discutate şi este invitat, este europarlamentar. Nu cred că, dacă cineva doreşte să îşi spună punctul de vedere, cineva îl poate opri. Dimpotrivă, este forul de dezbatere numărul unu din partid, în afara Convenţiei Naţionale", a spus Blaga.

La rândul său, vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, înaintea şedinţei BPN, despre comentariile din ultima săptămână ale europarlamentarului Cristian Preda, că partiul se află acum şi în campanie şi la guvernare şi este nevoie de o ponderare în declaraţii.

Întrebat cum comentează criticile lui Cristian Preda privind necesitatea reformării partidului, Cezar Preda a spus: "Sunt declaraţiile lui Cristian Preda. Aşa a gândit domnia sa, întotdeauna într-un congres se mai schimbă lucruri, dar eu cred că acum suntem şi în campanie electorală şi la guvernare. Trebuie, în general, să fim mult mai ponderaţi când facem afirmaţii pe care până la urmă nu le argumentăm întotdeauna aşa cum trebuie. Eu cred că a fost o declaraţie ca şi altele şi mergem mai departe".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici