Veştea: Până în prezent au fost semnate contracte de peste 22 miliarde de lei prin "Anghel Saligny"

Până în prezent, au fost semnate contracte de peste 22 miliarde de lei prin Programul "Anghel Saligny", anunţă ministrul Dezvoltării, Adrian Veştea.

253 afișări
Imaginea articolului Veştea: Până în prezent au fost semnate contracte de peste 22 miliarde de lei prin "Anghel Saligny"

Ministrul Adrian-Ioan Veştea a semnat, miercuri, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, 30 de noi contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 312.971.412,51 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, prevăd modernizarea străzilor şi a drumurilor de interes local, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a reţelelor de canalizare menajeră, construirea unor poduri, precum şi refacerea trotuarelor, a parcărilor şi a spaţiilor verzi.

„Prin astfel de proiecte, ne implicăm în modernizarea şi dezvoltarea comunităţilor din întreaga ţară şi mă angajez să colaborez în continuare cu toate autorităţile locale, atât pentru proiectele aflate în desfăşurare, cât şi pentru noi iniţiative care să vină în sprijinul oamenilor”, a precizat ministrul Dezvoltării.

Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, se ridică la 1.984, în valoare totală de 22.112.971.412,51 de lei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici