Vezi aici ce spune consilierul prezidenţial despre huiduielile la adresa lui Băsescu

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu ironizează canalele de ştiri care au transmis, luni, ceremoniile de la Iaşi şi Focşani la care preşedintele Traian Băsescu a fost huiduit. Teza lui Lăzăroiu, formulată într-o postare pe blogary.ro este că Realitatea TV şi Antena 3 şi-au făcut un deserviciu când au transmis imaginile, pentru că acestea le demolează teza că Băsescu ar fi dictator.

71 afișări
Imaginea articolului Vezi aici ce spune consilierul prezidenţial despre huiduielile la adresa lui Băsescu

Vezi aici ce spune consilierul prezidenţial despre huiduielile la adresa lui Băsescu (Imagine: Adrian Stoicoviciu/Mediafax Foto)

"Ziua de 24 ianuarie 2011 va rămâne în istoria presei din România ca o zi cu semnificaţie deosebită. Este ziua în care angajaţii trusturilor de presă s-au ridicat împotriva politicii editoriale. Revolta angajaţilor trusturilor de presă împotriva patronilor economici şi politici s-a manifestat pe deplin încă de dimineaţă. În ciuda mesajului general promovat până acum, «Băsescu dictator»", cameramanii, reporterii, moderatorii au decis să transmită pe larg corul de huiduieli şi fluierături de la Iaşi, cu ocazia zilei Unirii. Aceste huiduieli erau adresate chiar şefului statului. Mai târziu, după-amiaza, la Focşani, în pofida indicaţiilor pe care le-au primit de-a lungul timpului de la şefii editoriali, angajaţii celor două trusturi s-au luptat să prezinte adevărul de la faţa locului - oameni obişnuiţi, nemulţumiţi, care îl huiduiau pe preşedinte", scrie Lăzăroiu.

Citeşte mai multe despre huiduielile la adresa lui Băsescu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici