Vezi aici miniştrii care pleacă din Guvernul Boc şi noile propuneri - VIDEO

Premierul Emil Boc a anunţat oficial joi remanierea miniştrilor Adriean Videanu, Sebastian Vlădescu, Mihai Şeitan, Mihail Dumitru, Gabriel Sandu şi Radu Berceanu şi înlocuirea lor cu Ion Ariton, Gheorghe Ialomiţianu, Ioan-Nelu Botiş, Valeriu Tabără, Valerian Vreme şi Anca Boagiu.

61 afișări
Imaginea articolului Vezi aici miniştrii care pleacă din Guvernul Boc şi noile propuneri - VIDEO

Vezi aici miniştrii care pleacă din Guvernul Boc şi noile propuneri (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

- Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, va fi înlocuit de Valeriu Tabără.

- Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, va fi înlocuit de deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu.

- Ministrul Muncii, Mihai Şteitan, va fi înlocuit cu deputatul Nelu Ioan Botiş.

- Ministrul Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, va fi înlocuit cu Valerian Vreme.

- Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a confirmat pentru MEDIAFAX remanierea sa şi că propunerea pentru preluarea portofoliului este senatorul Ion Ariton.

- Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, urmează să fie înlocuit cu senatorul PDL Anca Boagiu.

VEZI AICI NOII MINIŞTRI

Boc a precizat că miniştrii Adriean Videanu, Radu Berceanu şi Gabriel Sandu şi-au depus mandatele de ministru pentru a fi utilizaţi şi a-şi spune experienţa în cadrul partidului.

Premierul a menţionat că propunerile de remaniere urmăresc două obiective: continuarea programelor de reformă începute şi ca în 2011 România să treacă pe creştere economică.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici