Vicepremierul Sevil Shhaideh nu participă la şedinţa Guvernului

Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul al Dezvoltării Regionale, nu participă la şedinţa Executivului de miercuri, scaunul rezervat ei, în dreapta premierului Mihai Tudose, rămânând neocupat, Rovana Plumb şi Viorel Ilie fiind însă prezenţi în sala de şedinţe.

593 afișări
Imaginea articolului Vicepremierul Sevil Shhaideh nu participă la şedinţa Guvernului

Vicepremierul Sevil Shhaideh nu participă la şedinţa Guvernului

La şedinţă participă ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul, Viorel Ilie, precum şi ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb.

Vicepremierul Sevil Shhaideh a declarat, miercuri, la sediul DNA, că decizia privind o eventuală demisia va fi comunicată joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al PSD. Shhaideh susţine că va da o declaraţie în dosarul în care este cercetată după ce îl va studia.

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni, la Antena 3, că va face ”o mini remaniere” care va viza mai mulţi miniştri ”cu probleme de percepţie la nivelul opiniei publice şi, în unele situaţii, la nivelul Comisiei Europene”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici