Vicepreşedintele PNL Florin Roman, către Călin Popescu Tăriceanu: Să vă cereţi scuze românilor pe care i-aţi jignit!

Vicepreşedintele PNL Florin Roman i-a cerut, duminică, preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să le ceară scuze românilor pe care i-a jignit spunând că "atât îi duce capul”, afirmând că o asemenea afirmaţie este nepermisă unui demnitar al statului român.

3212 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PNL Florin Roman, către Călin Popescu Tăriceanu: Să vă cereţi scuze românilor pe care i-aţi jignit!

Vicepreşedintele PNL Florin Roman, către Călin Popescu Tăriceanu: Să vă cereţi scuze românilor pe care i-aţi jignit!

„Preşedintele Senatului României, Anton Călin Popescu Tăriceanu, a jignit circa 6,2 milioane de romani, într-o maniera suburbana. <<Atât ii duce mintea>>, a spus al doilea om în statul român despre cei care au votat Klaus Iohannis preşedinte al României! Insinuarea că cele câteva milioane de romani nu gândesc, nu este doar jignitoare, ci şi nepermisa din partea unui demnitar al statului roman, care se prezintă de fiecare data ca fiind un <<adevărat liberal>>!”, a declarat vicepreşedintele PNL Florin Roman, potrivit unui comunicat transimis către MEDIAFAX.

Florin Roman i-a cerut lui Călin Popescu Tăriceanu să îşi retragă declaraţia şi să le ceară scuze românilor pe care i-a jignit.

„Sper domnule Tariceanu sa înţelegeţi încă gravitatea acestei gafe, iar in calitate de vicepreşedinte PNL va solicit sa va retrageţi urgent aceasta declaraţie total nefericita şi să vă cereţi scuze romanilor pe care i-aţi jignit. Da, recunosc, atât m-a dus capul! Am votat Klaus Johannis-preşedinte şi sunt mândru de asta. La fel au procedat alţi circa 6,2 milioane de romani. E opţiunea noastră a celor care credem in preşedinte! Pentru asta merita sa fim jigniţi de dumneavoastră?”, a spus Roman.

„Greşeala recunoscută e pe jumătate iertată!”, a susţinut vicepreşedintele PNL.

„Faceţi ceea ce vă cer cei 6,2 milioane de romani pe care i-aţi jignit, aşa cum nici partenerul dumneavoastră, Liviu Dragnea nu a reuşit. În caz contrar, romanii pe care i-aţi jignit nu vă vor uita niciodată obrăznicia. Daţi dovada ca sunteţi încă un om raţional şi nu un politician măcinat de ura împotriva celor care au o altă opţiune politică decât a dumneavoastră! Regret că raţiunea dumneavoastră nu mai are legătură cu bunul simţ! Iar un gest minimal aşteptat din partea PNL este să vă cereţi scuze, dacă încă nu aţi făcut-o!”, a spus Roman.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, sâmbătă, la România TV, că preşedintele Klaus Iohannis nu are niciun interes să o revoce pe Laura Codruţa Kovesi şi să oprească abuzurile din justiţie, adăugând că electoratul preşedintelui vrea "sânge pe pereţi".

"Atâta îi duce mintea", a spus Călin Popescu Tăriceanu despre electoratul preşedintelui Iohannis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici