Vicepreşedintele PNL Florin Roman spune că ministrul Carmen Dan se leapădă de Liviu Dragnea

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a declarat luni că i-a adresat o interpelare ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la sintagma folosită de aceasta şi de liderul PSD, Liviu Dragnea, „lovitură de stat”, iar răspunsul ei arată că „se delimitează de Liviu Dragnea”.

1656 afișări
Imaginea articolului Vicepreşedintele PNL Florin Roman spune că ministrul Carmen Dan se leapădă de Liviu Dragnea

Florin Roman (PNL): Carmen Dan se leapădă de Dragnea

„Carmen Dan se leapădă de Dragnea <Nu am folosit niciodată sintagma de lovitura de stat sau de tentativa de lovitura de stat>, este răspunsul scris pe care l-am primit de la ministrul de Interne, Carmen Dan, la o interpelare pe care i-am adresat-o zilele trecute. Ministrul de Interne mai susţine că nu are altceva de adăugat în legătură cu acest subiect, că toate precizările sunt cuprinse în declaraţii publice. Răspunsul ministrului Carmen Dan este dovada oficială a minciunii şi manipulării PSD, legate de <lovitura de stat> de la mitingul din 10 august”, a transmis vicepreşedintele PNL, Florin Roman, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Florin Roman precizează că i-a adresat ministrului de Interne, Carmen Dan, o interpelare cu privire la sintagma folosită de aceasta şi de liderul PSD, Liviu Dragnea, respectiv „lovitura de stat”.

„În interpelarea adresată ministrului de Interne, solicitam probe în susţinerea sintagmei folosită de Carmen Dan şi liderii PSD, inclusiv Liviu Dragnea, referitoare la -lovitura de stat- din punctajele PSD, dar întrebam şi dacă aceste <probe> au fost depuse la Parchet. Ca un <veritabil> ministru al unei instituţii militarizate, conducătorul MAI aruncă în derizoriu şi plângerea penală a Jandarmeriei, la Parchetul General, pentru <lovitura de stat> din 10 august.”, a adăugat vicepreşedintele PNL.

Acesta a susţinut că ministrul Carmen Dan se delimitează de declaraţiile liderului PSD, Liviu Dragnea.

„O altă explicaţie a pasului înapoi făcut de Carmen Dan este delimitarea faţă de declaraţiile iresponsabile ale liderului PSD, Liviu Dragnea, care a văzut în mitingul paşnic al Diasporei, o lovitură de stat”, a precizat Roman.

Liberalul le cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, şi a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, pentru „recunoaşterea oficială a manipulării”.

„Recunoaşterea oficială a manipulării, care a adus grave prejudicii de imagine României, nu poate avea decât un final: demisia lui Carmen Dan din fruntea ministerului de Interne şi a lui Liviu Nicolae Dragnea, de la conducerea Camerei Deputaţilor!”, a adăugat Florin Roman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici