Victor Ponta, despre faptul că propcurorii i-ar fi propus să fie martor protejat în dosarul „Tăriceanu”: Nu aveam cu ce să-l „torn” pe Tăriceanu. Nu-mi plac delatorii

Fostul premier Victor Ponta a susţinut, miercuri, că nu avea cu ce să-l „toarne” pe preşedintele Senatului, Călin-Popescu Tăriceanu, întrucât nu ştie nimic ilegal din activitatea acestuia, el arătând că nu face parte din delatorii pe care îi iubesc „unii” procurori şi că nu-i plac delatorii.

359 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta, despre faptul că propcurorii i-ar fi propus să fie martor protejat în dosarul „Tăriceanu”: Nu aveam cu ce să-l „torn” pe Tăriceanu. Nu-mi plac delatorii

Victor Ponta, despre faptul că propcurorii i-ar fi propus să fie martor protejat în dosarul „Tăriceanu”: Nu aveam cu ce să-l „torn” pe Tăriceanu. Nu-mi plac delatorii

"Când am văzut minciunile şi manipulările securiste cu Ponta care l-a turnat pe Tăriceanu...Nu aveam cu ce să-l torn pentru că nu ştiam nimic ilegal în ce a făcut domnul Tăriceanu. Şi am şi vorbit cu dânsul”, a spus Ponta.

„M-a uimit aşa propunerea (de a fi martor cu identitate protejată, n.r.) pentru că nu mă simt sub un pericol şi nici nu fac fac parte din delatorii pe care îi iubesc unii procurori. Nu am făcut în viaţa mea niciun denunţ, nu sunt martor sub acoperire în niciun dosar. Tot ce spun, am curaj să susţin (...) Nu-mi plac delatorii", a afirmat Ponta.

Fostul premier a susţinut, marţi, pe contul său de socializare, că i s-a propus de către procurori să fie martor cu identitate protejată în dosarul „Tăriceanu”.

„Mi s-a propus legal să fiu martor cu identitate protejată, ceea ce am refuzat deoarece nici nu era cazul şi nici nu sunt genul de delator atât de proslăvit şi iubit de noul nostru <Stat de Drept>”, a scris Ponta pe contul său de socializare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici