Executivul lucrează la proiectul legii investiţiilor strategice

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, miercuri, că Executivul lucrează la un proiect de lege al investiţiilor strategice, act normativ care va duce la o dinamică superioară a investiţiilor, în condiţii de transparenţă.

198 afișări
Imaginea articolului Executivul lucrează la proiectul legii investiţiilor strategice

”O lege importantă pe care am anunţat-o (este legea investiţiilor strategice - n.r.), un proiect la care se lucrează este proiectul legii investiţiilor strategice. Avem domenii extrem de importante şi aş aminti trei dintre ele şi anume tranporturi, energie şi apărare, unde inexistenţa unei asemenea legi duce la anumite blocaje care produc o stopare sau o frânare a investiţiilor publice”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai spus că, în privinţa domeniului transporturilor, este ”arhicunoscut” că procedeele premergătoare durează mai mult decât execuţia în sine a lucrării respective.

”Prin acestă lege a investiţiilor strategice dorim ca marile investiţii care se vor derula să fie făcute într-un cadru cât se poate de transparent, dar asigurând şi o dinamică superioară a ceea ce se întâmplă în acest moment”, a mai arătat el.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici