Video Videanu: Coaliţia şi independenţii se manifestă unitar, cu ei avem majoritatea

Coaliţia şi grupul independenţilor se manifestă unitar, deşi au fost şi disfuncţionalităţi, susţine liderul democrat-liberal Adriean Videanu, într-o declaraţie pentru MEDIAFAX, acesta admiţând "realitatea" că fără a-i avea pe independenţi alături, coaliţia de guvernare nu ar avea majoritate.

16 afișări

"Eu sper ca, odată cu înfiinţarea partidului din grupul independenţilor, manifestarea să fie una mai unitară la nivelul colegilor noştri. Într-adevăr, au fost disfuncţionalităţi, dar pe elementele principale ale guvernării n-au fost derapaje majore", a declarat Videanu, arătând că "au fost puncte de vedere subiective, particulare, legate de anumite poziţii pe care le aveau unii sau alţii".

Totuşi, Videanu a admis că, pe fond, "coaliţia în ansamblu" şi cu grupul independenţilor se manifestă unitar.

"Cu ei avem majoritarea, altfel nu putem să avem majoritatea, este o realitate", a mai spus Videanu.

Gabriel Oprea şi întregul grup al parlamentarilor independenţi au criticat introducerea pensiilor militarilor în sistemul unitar de pensii şi au precizat că nu vor vota nicio măsură care să ducă la diminuarea pensiilor militare. De asemenea, în dezbaterea Legii pensiilor în plenul Senatului, unele amendamente ale opoziţiei au fost adoptate cu sprijinul parlamentarilor independenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici