Videanu: Cred că Boc va rămâne în fruntea Guvernului până în 2012

Liderul PDL Adriean Videanu afirmă, într-un interviu difuzat, duminică, de Pro TV, că actualul premier va rămâne în funcţie până la alegerile din 2012, că PDL va rămâne la putere şi după acel moment şi că nu crede că în Parlament ar putea intra un nou partid.

15 afișări
Imaginea articolului Videanu: Cred că Boc va rămâne în fruntea Guvernului până în 2012

Videanu: Cred că Boc va rămâne în fruntea Guvernului până în 2012 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă este de părere că Emil Boc va rămâne în fruntea Guvernului până la alegerile din 2012, Videanu a răspuns: "Eu cred că da".

El şi-a exprimat convingerea că PDL va rămâne la putere şi după 2012.

Videanu nu a vrut să ofere procentul la care se situează PDL în propriile sondaje, dar a menţionat că formaţiunea nu stă "mulţumitor".

"Din păcate PDL a scăzut, dar nu cum se prezintă în aceste sondaje de opinie", a spus fostul ministru la Pro TV. El a ţinut să sublinieze că potrivit cercetărilor partidului, cei care au votat PDL şi nu o mai fac nu s-au regasit, din punct de vedere al opţiunilor, în ofertele PNL şi PSD.

Întrebat dacă se va înfiinţa un nou partid care să intre în Parlament, Videanu a răspuns: "Cu excepţia celor care sunt deja, mi-e greu sa cred că pot să apară pentru că mi-e greu să cred că pot aparea lideri care pot să conducă un partid". El a spus că nu crede că nivelul de cultură politică în România este atât de ridicat încât să se voteze doctrine şi nu lideri.

Pe de altă parte, el a apreciat că "în primii 20 de lideri politici credibili din România PDL are zece".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici