Videanu este convins că PDL va scoate ţara din criză alături de partenerii din coaliţie

Liderul PDL Adriean Videanu, fost ministru al Economiei, vorbeşte, într-un interviu ce va fi difuzat, duminică, de Pro TV, în emisiunea "După 20 de ani", despre opoziţie, moţiunea de cenzură, situaţia din PDL, starea şi perspectivele economiei, propria avere şi Legea pensiilor.

15 afișări
Imaginea articolului Videanu este convins că PDL va scoate ţara din criză alături de partenerii din coaliţie

Videanu este convins că PDL va scoate ţara din criză alături de partenerii din coaliţie (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Videanu afirmă, în interviul ce va fi difuzat duminică de la ora 10.00, că este convins că dacă PDL va scoate ţara din criză, alături de partenerii din coaliţie, îşi va recâştiga electoratul.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu i-a cerut să se retragă din Guvern, Videanu a răspuns: "Absolut deloc. În ceea ce mă priveşte, a fost decizia mea personală".

Pe de altă parte, întrebat dacă a demisionat la presiunea "băieţilor deştepţi" din energie, care nu mai beneficiau de preţuri mici, Videanu a negat: "Ar fi o speculaţie mult prea mare. Asupra mea nu a făcut nimeni niciun fel de presiune. Nici un om din sfera politicii, nici un om din afara aferei politicii, a fost o decizie personală".

Întrebat dacă va mai rezista Guvernul în formula actuală, liderul PDL a răspuns afirmativ.

"Eu cred că da, pentru că nu există altă formulă, alte variante", a spus Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici