Videanu i-a dat termen lui Geoană 48 de ore pentru a proba acuzaţiile la adresa sa

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat, luni, că la reuniunea coaliţiei i-a acordat un termen de 48 de ore liderului PSD Mircea Geoană pentru a proba acuzaţiile făcute la adresa sa în şedinţa conducerii social-democrate de la Turnu Măgurele, de unde presa a prezentat înregistrări.

7 afișări
Imaginea articolului Videanu i-a dat termen lui Geoană 48 de ore pentru a proba acuzaţiile la adresa sa

Videanu i-a dat termen lui Geoană 48 de ore pentru a proba acuzaţiile la adresa sa (Imagine: Mediafax Foto)

"I-am dat 48 de ore, l-am rugat ori să aducă dovezile, ori dacă nu, să corecteze afirmaţia făcută, altfel îmi rezerv dreptul, aşa cum am spus, să îl dau în judecată", a afirmat Videanu.

Întrebat ce i-a răspuns Mircea Geoană, prim-vicepreşedintele PDL a spus: "Că reflectează foarte serios".

El a precizat că ultimatumul de 48 de ore l-a dat în şedinţa coaliţiei.

Realitatea TV a făcut publice înresgitrări de la şedinţa conducerii PSD desfăşurată la Turnu Măgurele.

La acea şedinţă, Geoană a vorbit şi despre Adriean Videanu.

"Când Videanu deschide vorba, în spate este un business. Ăsta când respiră vrea să facă bani. Daţi, mă, în ei că sunt vraişte la chestia asta! Boc n-are habar de economie. Pogea este adus de pe drumuri. Ăştilalţi toţi ştiu că este omul de casă al lui Videanu. Sunt vulnerabili din punct de vedere public. Hai să-i atacăm", a spus liderul PSD.

Încă de atunci, Videanu şi-a anunţat intenţia de a-l da în judecată pe Geoană, cerându-i să probeze acuzaţiile. De asemenea, Adriean Videanu a susţinut că înregistrăile au fost făcute publice intenţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici