Videanu: În PSD este o criză pe care nu dorim să o importăm în coaliţie

Prim Vicepreşedintele PDL, Adriean Videanu a declarat, luni, că în interiorul PSD este "o criză" evidentă, pe care democrat-liberalii nu doresc să o importe în coaliţia de guvernare.

23 afișări
Imaginea articolului Videanu: În PSD este o criză pe care nu dorim să o importăm în coaliţie

Videanu: În PSD este o criză pe care nu dorim să o importăm în coaliţie (Imagine: Mediafax Foto)

"Concluzia analizei în BPN este evident pentru noi că în momentul de faţă se manifestă o criză în interiorul PSD, nu este prima dată când se filmează unii pe alţii şi scapă ce doresc în presă. Cerem cu toată fermitatea PSD să se manifeste strict în interiorul Protocolului pentru România, pentru a ne atinge obiectivele pe care ni le-am asumat", a spus el.

Videanu a mai spus că PDL cere PSD să nu transfere criza politică din interior la nivelul Guvernului.

În plus, Adriean Videanu a mai spus că PDL nu va răspunde politic la această provocare pe care PSD-ul o încearcă în această perioadă, şi a menţionat că pentru a se rezolva problemele ce ţin de criză, România are nevoie de partide mature şi oameni politici maturi, care să aibă puterea să treacă peste orgoliile personale.

"Noi nu am semnat cu PSD-ul un protocol astfel încât să aducem în dezbaterea publică stenograme, jigniri, injurii şi nu vom răspunde acestor provocări", a spus liderul democrat-liberal.

Liderii PSD s-au întrunit la sfârşitul acestei săptămâni, vineri, la Turnu Măgurele, într-un hotel deţinut de vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al partidului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici