Videanu, Oltean, Preda, Tabără nu se simt stelele PDL şi nu ştiu la cine s-a referit Băsescu

Liderii PDL Adriean Videanu, Ioan Oltean, Cezar Preda şi Valeriu Tabără au declarat, marţi, întrebaţi de MEDIAFAX, că nu ştiu la cine s-a referit şeful statului când a reproşat conducerii PDL că "stelele partidului" stau ascunse în tranşee şi nu iau public apărarea formaţiunii.

22 afișări
Imaginea articolului Videanu, Oltean, Preda, Tabără nu se simt stelele PDL şi nu ştiu la cine s-a referit Băsescu

Videanu, Oltean, Preda, Tabără nu se simt stelele PDL şi nu ştiu la cine s-a referit Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat, marţi, dacă se simte vizat de afirmaţia de luni a şefului statului, liderul PDL Adriean Videanu a răspuns, pentru MEDIAFAX: "Ce să comentez? Eu sunt pe televiziuni de trei luni, nu ştiu dacă sunt vizat sau nu".

Nici vicepreşedintele PDL Ioan Oltean nu ştie dacă se află printre cei vizaţi. "Nu ştiu la ce s-a referit (şeful statului - n.r.)", a declarat, pentru MEDIAFAX, Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a precizat, la rândul său, că el şi-a dorit să fie "o stea sau un greu al partidului" de când a intrat în politică. "De când am intrat în politică eu am dorit să fiu un greu sau o stea. Nu ştiu dacă am ajuns o stea, dar ştiu că mi-am făcut datoria pentru acest partid. Eu nu mă simt vizat decât atunci când mi se pronunţă numele", a precizat pentru MEDIAFAX Cezar Preda.

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a spus că nu ştie la cine s-a referit preşedintele Traian Băsescu. "Eu nu am funcţii în partid, nu ştiu la cine s-a referit, dar eu ies în media cu declaraţii", a arătat Tabără.

Preşedintele Băsescu a criticat, luni seară, la întâlnirea cu parlamentarii PDL, modul în care este apărată public situaţia formaţiunii de către liderii acesteia.

Băsescu i-a criticat pe "greii" partidului pentru faptul că nu apără public formaţiunea, menţionând că "stelele partidului stau bine ascunse în tranşee, ca să nu-i atingă vreun glonţ".

De asemenea, şeful statului le-a recomandat democrat-liberalilor care merg la diverse posturi de televiziuni pentru a apăra partidul să se documenteze în prealabil.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici