Videanu răspunde acuzaţiilor aduse de către Vanghelie

Primarul general Adriean Videanu, preşedinte executiv al PD a declarat, duminică, că îi oferă posibilitatea liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, primar al sectorului 5 să probeze în instanţă acuzaţiile pe care i le aduce în ultima perioadă.

1 afișare
Imaginea articolului Videanu răspunde acuzaţiilor aduse de către Vanghelie

Videanu: Îi ofer lui Vanghelie posibilitatea să probeze în instanţă acuzaţiile pe care mi le aduce

"Mi-e greu să cred că îl mai poate lua cineva în serios pe Daniel Marian Vanghelie, după ce a lansat public teme care nu au nimic în legătură cu realitatea. Amintesc aici doar aşa-zisul tun imobiliar din zona Splai, Hotărârea de Guvern în care îl acuza pe Radu Berceanu de interese directe şi acum terenul din Văcărăşti, care se află de fapt în administrarea Ministerului Mediului", spune Videanu.

Videanu a precizat că refuză să mai intre în dispută cu Vanghelie, pentru că primarul sectorului 5 "aduce în dezbatere teme false, induse de alte interese decât cele pe care el le clamează".

 

 




Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici