Vîlceanu şi Pecingină, excluşi din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor

Deputaţii Dan Vîlceanu şi Gheorghe Pecingină, care au semnat la începutul lunii octombrie o sesizare depusă de USR la CCR privind pachetul fiscal asumat de Executiv, au fost excluşi din rupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor.

481 afișări
Imaginea articolului Vîlceanu şi Pecingină, excluşi din grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor

„Vă comunicăm faptul că domnul deputat Dan Vîlceanu şi domnul deputat Gheorghe Pecingină nu mai sunt membri ai Grupului parlamentar PNBL din Camera Deputaţilor începând cu data de 10 octombrie 2023, urmare a votului deputaţilor PNL prin care s-a validat procedura de excludere din grup”, potrivit unui document depus la Biroul Permanent.

Conform sursei citate, cei doi deputaţi au în prezent calitatea de parlamentari neafiliaţi.

Cei doi deputaţi au semnat la începutul lunii octombrie o sesizare depusă de USR la Curtea Constituţională privind pachetul fiscal pe care şi-a asumat răspunderea guvernul PSD-PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici