Violeta Alexandru: O parte a sistemului s-a bucurat de trecerea moţiunii. Nu mă miră

Violeta Alexandru, ministrul interimar al Muncii, spune că o parte a sistemului s-a bucurat de trecerea moţiunii, fapt care nu o miră, însă această parte nu vrea să accepte că guvernul se află pe un drum „ireversibil”, cu un PNL căruia nu îi este teamă.

2779 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru: O parte a sistemului s-a bucurat de trecerea moţiunii. Nu mă miră

Violeta Alexandru: O parte a sistemului s-a bucurat de trecerea moţiunii. Nu mă miră

„Ce nu înţelege PSD populat de oameni incapabili să facă altceva decât să stea pe funcţii publice este că eu gândesc aşa: nu m-am născut ministru ci folosesc pârghiile date de poziţia publică pentru a lăsa cât mai multe lucruri schimbate în bine. Poţi să faci bine dintr-o poziţie publică dacă îţi pasă şi dacă nu renunţi iar în măsura în care experienţa publică nu îţi ia minţile, satisfacţia că nu ai trecut degeaba prin viaţă este incredibilă”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

Aceasta a mai precizat că PNL se află pe un drum ireversibil, chiar dacă Guvernul a căzut.

„O parte a sistemului s-a bucurat astăzi de trecerea Moţiunii împotriva Guvernului L. Orban. Nu mă miră. Această parte nu înţelege sau nu vrea să accepte că suntem pe un drum ireversibil. Cu un PNL asumat care are încredere în români. Căruia nu îi este frică. Nu are de ce. Vouă v-ar fi frică? Nici vouă nu v-ar fi frică pentru că sunteţi drepţi şi de bună credinţă. De aici pleacă totul. Avem totală încredere în români”, a scris ministrul interimar al Muncii.

Guvernul Ludovic Orban a fost demis, miercuri, moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR, fiind votată de 261 de parlamentari.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat că se va consulta, joi, cu partidele parlamentare, pentru formarea unui nou Guvern, după ce Cabinetul Orban a fost demis în urma moţiunii de cenzură iniţiate de PSD şi UDMR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici