Violeta Alexandru, replică pentru Cîţu: „Nu ne foloseşte la nimic să fim orgolioşi”. Promisiunea făcută de premier, dacă va fi ales preşedintele PNL

  • „Nu ne foloseşte la nimic să fim orgolioşi, pentru că orgoliile noastre înseamnă să lăsăm Bucureştiul în braţele PSD”, este replica liderului PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, la mesajul lui Florin Cîţu.
  • „Cu mine preşedinte al partidului vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector”, a transmis Florin Cîţu, pe contul său de Facebook.
543 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru, replică pentru Cîţu: „Nu ne foloseşte la nimic să fim orgolioşi”. Promisiunea făcută de premier, dacă va fi ales preşedintele PNL

Violeta Alexandru, replică pentru Cîţu: „Nu ne foloseşte la nimic să fim orgolioşi”. Promisiunea făcută de premier, dacă va fi ales preşedintele PNL

„Mi-asum faptul că în Bucureşti am ştiut în baza sondajelor că singura soluţie prin care putem înlătura PSD din Bucureşti este prin formarea alianţei de dreapta. Nu ne foloseşte la nimic să fim orgolioşi, pentru că orgoliile noastre înseamnă să lăsăm Bucureştiul în braţele PSD, un PSD care ne-a dus în datorii”, spune Violeta Alexandru.

Ea afirmă că alianţa cu USR a fost „soluţia trainică şi solidă prin care am putut să înlăturăm PSD din Bucureşti”.

„Putem să fim orgolioşi, dar nu pe spatele bucureştenilor”, adaugă Alexandru.

Reacţia Violetei Alexandru vine după mesajul transmis de Florin Cîţu liberalilor bucureşteni, în contextul candidaturii la şefia partidului. „Cu mine preşedinte al partidului vom susţine doar membri PNL la primăriile de sector”, a spus premierul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici