Viorel Cataramă: Dreapta Liberală cere demisia preşedintelui Iohannis şi a premierului Dăncilă

Preşedintele Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, transmite că partidul cere demisia preşedintelui Klaus Iohannis, premierului Viorica Dăncilă şi a persoanelor din serviciile secrete pentru "incapacitatea prevenirii unei tragedii, pentru haosul provocat şi pentru folosirea ei în scopuri electorale".

626 afișări
Imaginea articolului Viorel Cataramă: Dreapta Liberală cere demisia preşedintelui Iohannis şi a premierului Dăncilă

Viorel Cataramă: Dreapta Liberală cere demisia preşedintelui Iohannis şi a premierului Dăncilă

"Asistăm stupefiati la cea mai mare sfidare a opiniei publice din ultimii 30 de ani! Inteligenţa noastră este insultată grav de instituţiile statului român! Ni se spune că într-un interval de cîteva ceasuri, un individ fără nicio dotare specială, reuşeşte să omoare, să ardă şi să facă să dispară total corpul uneia sau mai multor fiinţe umane; fără urme de sânge, oase, nimic! Ni se spune că un om a comis o crimă imediat după ce a aflat că victima sa a sunat la 112; oricine ştie că în urma unui astfel de apel autorităţile pot veni în orice moment! Şi cu toate acestea, criminalul, în loc să dispară urgent, parcă ştiind că nu-l va deranja nimeni, se apucă tacticos de treabă! Ore în şir", arată un comunicat semnat de preşedintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă.

Acesta cere demisia "de urgenţă" a preşedintelui Klaus Iohannis, a prim-ministrului Viorica Dancila şi a persoanelor responsabile din serviciile secrete, Ministerul Public şi MAI.

"E prea mult, e prea sfidător. Disoluţia statului a atins sferele cele mai înalte. Dreapta Liberala cere demisia urgentă a Preşedintelui Klaus Iohannis, a PM Viorica Dancila şi a persoanelor responsabile din serviciile secrete, Ministerul Public şi MAI, pentru incapacitatea prevenirii unei tragedii, pentru haosul provocat după producere şi pentru folosirea ei în scopuri electorale. Avertizăm la modul cel mai serios că se încearcă de la nivel înalt, prin orice mijloace, ascunderea adevărului, pentru protejarea reţelelor infracţionale de trafic de persoane. Statul român şi-a încetat misiunea de a servi cetăţenii. Statul român a ajus călăul cetăţenilor săi!", mai arată comunicatul.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale a anunţat, sâmbătă, că în cazul Caracal nu au fost inadvertenţe, sincope sau defecţiuni tehnice şi dacă există o problemă este legată doar de comunicarea întârziată.

STS este instituţia acuzată de Poliţie că a oferit târziu date legate de localizarea Alexandrei, fata de 15 ani sechestrată, violată şi ucisă, care a apucat să sune de 3 ori de pe telefonul agresorului, la 112.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici