Viorica Dăncilă anunţă că se asteaptă ca raportul MCV să fie pozitiv

Viorica Dăncilă a declarat, luni, că se aşteaptă ca din punct de vedere al evaluării actului de guvernare raportul MCV să fie pozitiv. „Consider că nu am greşit din punct de vedere juridic şi sper ca raportul MCV să respecte acest lucru”, a mai spus ea.

81 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă anunţă că se asteaptă ca raportul MCV să fie pozitiv

Viorica Dăncilă anunţă că se asteaptă ca raportul MCV să fie pozitiv

„Mă astept ca, din punct de vedere al evaluării actului de guvernare, raportul MCV să fie pozitiv. Din punct de vedere al guvernului României, din punct de vedere al meu ca premier, eu consider că nu am greşit din punct de vedere juridic şi sper ca raportul MCV să respecte acest lucru”, a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a mai spus că desfiinţarea Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie „nu ţine de guvern”.

„Dacă vă amintiţi a fost un referendum în care guvernul nu mai are voie să dea ordonanţe de urgenţă şi am spus de fiecare dată că nu o să permit nimănui din guvern, cu atât mai puţin am să fac eu acest lucru, să intervenim în actul de Justiţie. Eu nu-mi asum să fac nimic în care să fie interferenţa politicului în Justiţie. Noi suntem un guvern politic. Acţiunea noastră ar fi o acţiune politică în Justiţie”, a adăugat premierul interimar.

Draftul raportului MCV la adresa României va fi publicat la începutul acestei săptămâni, potrivit anunţului ministrului Justiţiei, Ana Birchall.

Taguri:
dăncilă,
mcv,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici