UPDATE Viorica Dăncilă a fost votată, în CEx al PSD, prezidenţiabilul PSD/ Ameninţări cu excluderea membrilor PSD care generează scandaluri în public

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale au declarat surse din PSD, pentru MEDIAFAX. UPDATE: Viorica Dăncilă a fost validată, marţi, de Comitetul Executiv al PSD, candidat al partidului la alegerile prezidenţiale din toamnă, au afirmat surse social-democrate, pentru MEDIAFAX

6867 afișări
Imaginea articolului UPDATE Viorica Dăncilă a fost votată, în CEx al PSD, prezidenţiabilul PSD/ Ameninţări cu excluderea membrilor PSD care generează scandaluri în public

BREAKING Viorica Dăncilă, desemnată prezidenţiabilul PSD - surse

Sursele citate au precizat că au fost două voturi împotrivă, tot cel al liderului PSD Olt Paul Stănescu şi al preşedintelui PSD Vaslui Dumitru Buzatu. Şi în şedinţa Biroului Permanent Naţional al PSD cei doi social-democraţii au fost singurii care au votat contra Vioricăi Dăncilă ca prezidenţiabil al partidului.

La finalul BPN al PSD, Dumitru Buzatu a afirmat că l-a susţinut pe Liviu Pleşoianu pentru a fi candidatul la prezidenţiale deoarece „este purtătorul unor valori de stânga”, „care animă mai mult membrii şi susţinători ai PSD”. El a mai spus că cel mandatat să candideze va fi sprijinit de partid.

Acesta a mai spus că Paul Stănescu a decis să susţină un alt candidat din partea social-democraţilor pentru prezidenţiale deoarece „ar maximiza şansele PSD”.

Înaintea hotărârii social-democraţilor, primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidatura la alegerile prezidenţiale, au afirmat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a ameninţat membrii din partid cu excluderea dacă mai generează scandaluri în spaţiul public, discuţiile pe temele unde nu există consens urmând să fie purtate doar în Comitetul Executiv al formaţiunii politice, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Liderul social-democraţilor Viorica Dăncilă a transmis în şedinţa Comitetului Executiv al PSD că nu va mai acccepta scandalurile declanşate de membri în public, fie că este vorba de declaraţii care dăunează imaginii partidului, fie că dăunează imaginii colegilor, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Ea a spus că în ceea ce priveşte neînţelegerile din partid, ele vor fi discutate doar în CEx, potrivit surselor.

În aceeaşi şedinţă, Viorica Dăncilă a fost revoltată de acuzaţia că primeşte "comandă din altă parte", au spus sursele politice.

Pe 7 iunie, întrebată dacă ar răspunde unor comenzi din afara PSD, din partea unor persoane care ar avea legături cu "serviciile", Viorica Dăncilă a declarat că singura comandă pe care o primeşte este de la partid şi de la forurile statutare ale formaţiunii.

Viorica Dăncilă a fost desemnată, marţi de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale au declarat surse din PSD, pentru MEDIAFAX.

Social-democraţii s-au reunit, marţi, în Birou Permanent Naţional, pentru a-şi alege candidatul la prezidenţiale.

Hotărârea urmează să fie validată în şedinţa Comitetului Executiv al partidului, care este în desfăşurare la ora transmiterii ştirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici