Viorica Dăncilă, despre social democraţii care vor vota moţiunea: Trădează PSD

Viorica Dăncilă a declarat, marţi, întrebată dacă vor exista excluderi din PSD dacă vor fi parlamentari care vor vota moţiunea de cenzură, că cei care vor vota trădează partidul şi stabilitatea ţării, iar acest lucru nu poate fi trecut cu vederea.

867 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, despre social democraţii care vor vota moţiunea: Trădează PSD

Viorica Dăncilă, despre social democraţii care vor vota moţiunea: Trădează PSD

„Cei care vor vota moţiunea de cenzură înseamnă că trădează PSD, eforturile tuturor colegilor din partid, trădează speranţa primarilor care vor să îşi implementeze proiectele cu care au venit în faţa electoratului, trădează stabilitatea acestei ţări şi eu cred că acest lucru nu poate fi trecut cu vederea”, a declarat Viorica Dăncilă, marţi, la Parlament.

Printre cei care au semnat moţiunea de cenzură se numără fostul deputat PSD Mihăiţă Găină, în prezent neafiliat, fostul senator PSD Emanoil Savin, acum independent, deputatul PSD Marius Bota şi senatorul afiliat PSD Ioan Iustin Talpoş.

Birourile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului nu au întrunit, marţi seară, cvorumul necesar desfăşurării şedinţei în care trebuiau să stabilească un calendar pentru moţiunea de cenzură, a afirmat preşedintele Camerei Marcel Ciolacu.

Reuniunea Birourilor reunite ale Parlamentului a fost reprogramată pentru miercuri dimineaţă.

Taguri:
dăncilă,
moţiune,
psd

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici