Viorica Dăncilă, întrebată dacă se simte învinsă în alegeri: Ştiţi cum e, nu pot câştiga amândoi candidaţii

Viorica Dăncilă a afirmat duminică, întrebată dacă se simte ca fiind învinsa acestui scrutin, că nu pot câştiga amândoi candidaţii alegerile prezidenţiale. Liderul PSD a precizat că acesta a fost votul românilor şi nu poate să fie de acord cu ceea ce au ales cetăţenii.

1817 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, întrebată dacă se simte învinsă în alegeri: Ştiţi cum e, nu pot câştiga amândoi candidaţii

Viorica Dăncilă, întrebată dacă se simte învinsă în alegeri: Ştiţi cum e, nu pot câştiga amândoi candidaţii

„Ştiţi cum este, nu pot câştigă amândoi candidaţii alegerile prezidenţiale. Votul românilor a ales şi noi nu putem să nu fim de acord cu ceea ce au dorit românii. Pentru noi este însă important un lucru, faptul că PSD a obţinut numărul de voturi din 2016, chiar l-a depăşit, ceea ce arată că într-adevăr suntem pregătiţi pentru alegerile locale şi alegerile parlamentare”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată dacă simte că este clar că este Klaus Iohannis preşedinte, iar ea învinsa în alegeri.

Preşedintele social-democrat a adăugat că e important că partidul se va concentra pe următoarele alegeri, cele locale şi parlamentare din anul 2020.

„Este un lucru important pentru noi, ne vom concentra pe alegerile locale şi alegerile parlamentarea, atunci nu vom avea votul din Diaspora, care este într-adevăr un vot masiv, ne bucură prezenţa la vot. Şi cred că de la acest aspect trebuie să plecăm, pentru că cu acelaşi număr de voturi în anul 2016 am intrat la guvernare, am avut un scor foarte bun. Acestea sunt obiectivele noastre următoare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dăncilă,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici