Viorica Dăncilă: Mă bucur că SUA trimit un ambasador puternic ataşat de România

Liderul PSD Viorica Dăncilă salută confirmarea lui Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti, referindu-se la acesta ca fiind "puternic ataşat de România şi de români". Viorica Dăncilă consideră că venirea ambasadorului va marca o etapă mai bună în Parteneriatul strategic cu SUA.

172 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă: Mă bucur că SUA trimit un ambasador puternic ataşat de România

Viorica Dăncilă: Mă bucur că SUA trimit un ambasador puternic ataşat de România

"Salut votul din Senatul american pentru confirmarea domnului Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador al SUA la Bucureşti! Mă bucur că Statele Unite trimit în ţara noastră un ambasador puternic ataşat de România şi de români, arătând astfel deschidere pentru continuarea consolidării relaţiilor bilaterale. Am încredere că venirea noului ambasador al SUA la Bucureşti va marca începutul unei noi etape, şi mai bune, a Parteneriatului strategic pe care îl avem cu aliaţii noştri americani. Îi doresc mult succes domnului Zuckerman în misiunea diplomatică din România!", a scris, joi, pe Facebook, Viorica Dăncilă.

Senatul american a votat, miercuri, în număr de 65 "pentru" şi 30 "împotrivă", numirea avocatului Adrian Zuckerman pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în România, anunţă cotidianul The Washington Post.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici